IT-CC-011
864円(税込)
「美味しいけれど食べきれない…。」というお声を多くいただいておりました。この度 サイズと価格を一新!!
空輸で直輸入!プーリア伝統の味ブッラータ ブッラータは、洋ナシのような形をしたモッツアレラチーズの生地で作った巾着袋の中にストラッチャテッラ(モッツアレラと生クリームを混ぜ合わせたもの)を詰めたプーリア州では昔から食べられているフレッシュタイプのチーズです。とてもミルキーで濃厚な味わいですが後味はさっぱりとしているのでペロリと食べてしまいます。良質のエキストラバージンオリーブオイルを回しかければ、もう最高です!
<召し上がり方> そのまま食べても美味しいですが、お好みで塩・胡椒でアクセントを付けたり、オリーブオイルと共にトマトや生ハム、パンの付け合わせにしても美味しいです。
MURGIA社は、伝統を守り本物の良質な乳製品を作る術を持った会社です。お客様、またそのご家族の食卓に本物のフレッシュなチーズを届けたいという思いからMURGIA社は生まれましたが、そのチーズがついに日本に!美味しさの秘密は、本物の素材や生産工程だけでなく誠実で責任ある創造と選択を経てきたからこそ。 ※ラ・コメータではよりフレッシュなまま召し上がって頂くため、冷蔵でお届け致します。ブッラータの賞味期限は入荷から約10日間です。
Burrata is a fresh Italian cheese made from a mix of mozzarella and cream or stracciatella. The pasta filata obtained after processing the milk is stretched and spun until it turns into a natural, thick, firm hollow pouch of cheese, tied off with one of the strands and ready to be filled with stracciatella, giving it a “buttery” (burrata means buttered) texture that also oozes with the soft, stringy bits of natural mozzarella curds. It has a rich flavor and has to be eaten immediately since it is a fresh cheese. Both the burrata and the stracciatella are a shiny white color. Burrata goes well with salads, crusty bread, ham, fresh tomatoes with olive oil and with spaghetti.Caseificio La Murgia will bring to your table: the fine taste of tradition. The flavor of traditionally made cheese and dairy products is truly great: not just because the ingredients and the processes are natural but also because La Murgia prides itself on making sincere, responsible choices, on being responsive and devoted to consumers and families.
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La cometa